Okula Giriş ve Bursluluk Sınavlarımıza katılabilmeniz için önce Ön Kayıt Formunu doldurmanız gerekir.
Ön kaydınız yapıldı ise Giriş Yapabilirsiniz. (Pin kodunu unuttuysan hatırlatalım!)

Etkinlik ve Seminer Kayıtları

Yayınlanan seminer veya etkinlik bulunmuyor!

Ümitköy İlkokulu Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınır.

Ön görüşmeler Başlamıştır.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için (0312 498 26 26) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mutlukent mah. 2073. sok.(Eski 93) No:7 Ümitköy / Ankara

HARİTADAKİ YERİMİZ