Corona -19 Sürecinde Aday Öğrencilerimizin Katılabileceği Çalışmalarımız

Sayın Veli Adayımız;

Corona - 19 karantinası günlerinde öğrencilerimizin eğitim-öğretim süreçlerine devam edebilmeleri için Nesibe Aydın Okulları olarak birçok uzaktan eğitim faaliyeti sürdürüyoruz.

Aday öğrencimiz de size iletilen Kullanıcı Adı ve PIN koduyla giriş yaptığında kendi sınıf düzeyinde;

• Online Deneme Sınavlarımıza katılabilir,
  • Online kaynaklarımıza erişim sağlayabilir,
  • Soru bankamızdan soru çözebilir,
  • Aday öğrencilerimize yönelik planlanan canlı derslerimize ( Tüm yaş gruplarına yönelik) katılabilir,
  • Video Derslerimizi ( Lise öğrencilerine yönelik) izleyebilir.

Sisteme Giriş İçin:

• Daha önce ön kayıt yapmayan öğrenciler : YENİ KAYIT sayfasından aday öğrenci kayıt formu doldurmalıdır.
  • Daha önce kaydı olanlar: GİRİŞ YAP bağlantısına tıklayınız.

Not:  Öğrenci kabul için ÖN GÖRÜŞMELERİMİZ ONLINE (Zoom, WhatsApp, Skype ) olarak devam etmektedir. Okula Giriş ve Bursluluk Sınavlarımıza katılamayan öğrenciler için ONLINE TELAFİ GİRİŞ SINAVI yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için okulumuzu telefonla arayabilirsiniz. Telefon numaralarımız okul internet iletişim sayfasındadır.

Saygılarımızla,