Corona -19 Sürecinde Aday Öğrencilerimizin Katılabileceği Çalışmalarımız

Sayın Veli Adayımız;

Corona - 19 karantinası günlerinde öğrencilerimizin eğitim-öğretim süreçlerine devam edebilmeleri için Nesibe Aydın Okulları olarak birçok uzaktan eğitim faaliyeti sürdürüyoruz.

Aday öğrencimiz de size iletilen Kullanıcı Adı ve PIN koduyla giriş yaptığında kendi sınıf düzeyinde;

• Online Deneme Sınavlarımıza katılabilir,
  • Online kaynaklarımıza erişim sağlayabilir,
  • Soru bankamızdan soru çözebilir,
  • Aday öğrencilerimize yönelik planlanan canlı derslerimize ( Tüm yaş gruplarına yönelik) katılabilir,
  • Video Derslerimizi ( Lise öğrencilerine yönelik) izleyebilir.

Sisteme Giriş İçin:

• Daha önce ön kayıt yapmayan öğrenciler : YENİ KAYIT sayfasından aday öğrenci kayıt formu doldurmalıdır.
  • Daha önce kaydı olanlar: GİRİŞ YAP bağlantısına tıklayınız.

Not:  Öğrenci kabul için ÖN GÖRÜŞMELERİMİZ ONLINE (Zoom, WhatsApp, Skype ) olarak devam etmektedir. Okula Giriş ve Bursluluk Sınavlarımıza katılamayan öğrenciler için ONLINE TELAFİ GİRİŞ SINAVI yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için okulumuzu telefonla arayabilirsiniz. Telefon numaralarımız okul internet iletişim sayfasındadır.

Saygılarımızla,

Gaziantep İlkokulu Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları; her öğrencisiyle birebir ilgilenen, okul-öğrenci iletişiminin kuvvetli olduğu, başarı odaklı bir kurumdur. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2, 3 ve 4.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınır.

Ön görüşmeler Başlamıştır.

Ortaokul (5,6,7 ve 8.sınıf olacaklar) için 23 ŞUBAT 2020 PAZAR günü yapılan sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Fen ve Anadolu Lisesi (9,10,11 ve 12.sınıf olacaklar) için 22 ŞUBAT 2020 CUMARTESİ günü yapılan sınavla; kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.

Okula Giriş ve Bursluluk sınavımızda sorulacak soruların konularını ve sınav sonuçlarına göre verilecek burs oranlarını Sınav Konuları menüsünden inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 522 1465 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

15 Temmuz Mah. 148063.Cadde, Şehit Kamil - GAZİANTEP

Haritada Yerimiz