Okula Giriş ve Bursluluk Sınavlarımıza katılacak öğrencilerin dikkatine!

T.C. Kimlik numaranız ve Pin Kodunuz ile giriş yaptıktan sonra SINAV GİRİŞ KARTINIZIN çıktısını almanız gerekmektedir. HES kodunuz sistemimizde yok ise HES KODU güncellemesinden sonra giriş kartınızı alabilirsiniz.

HES KODU girişi yapılmayan öğrenciler sınavlarımıza katılamayacaktır.

Anasınıfı ve İlkokul Aday Öğrenci Başvuru Formu

Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının yukarıda yer alan bilgilerim aracılığıyla iletişime geçmesini kabul ediyorum.
Nesibe Aydın Eğitim Kurumları'nın düzenlemiş olduğu ön görüşmelerde çocuğunuzun kişisel cihazınız üzerinden katılabilmesi için, görüşme esnasında ses, mikrofon ve web kamerasının açık olmasına onay vermeniz gerekmektedir. Kurumumuz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun şekilde içerikleri muhafaza etmektedir.
Öğrencimin, online olarak yapılacak ön görüşmelerde kişisel cihazım üzerinden, ses, mikrofon ve kamera ile katılmasına
Onay veriyorum.
Onay vermiyorum.