Yaklaşan Etkinliklerimiz

31 Ocak Pazar, Saat(ler) : 13.00

İlkokul Öğrencileri için Turnuva Kayıtları

31 Ocak 2021 Pazar günü saat 13:00'da, İLKOKUL (1, 2, 3 ve 4.sınıf) öğrencileri turnuvaya katılacaktır.

Turnuvaya katılmak için www.lichess.org adresinden kayıt oluşturmanız gerekmektedir.

Kayıt oluşturmak için buraya tıklayın. (ÖNEMLİ NOT: Puan hesaplamaları sırasında, kullanıcı isimleri ön kayıt sistemindeki isimlerle eşleştirilecektir. Bu nedenle takma isim vb. gibi benzeri bir şekilde kayıt oluşturan katılımcıların sonuçları dikkate alınmayacaktır.)

- lichess.org'a nasıl üye olacağınızı ve maçların nasıl yapılacağına ilişkin bilgilendirme videosunu buraya tıklayarak mutlaka izleyiniz.

31 Ocak Pazar, Saat(ler) : 15:00

Ortaokul ve Lise Öğrencileri için Turnuva Kayıtları

31 Ocak 2021 Pazar günü saat 15:00'da, ORTAOKUL (5,6,7 ve 8.sınıf) ve LİSE (9,10,11 ve 12.sınıf) öğrencileri turnuvaya katılacaktır.

Tamamlanan Etkinliklerimiz