Yaklaşan Etkinliklerimiz

18 Nisan Pazar, Saat(ler) : 11.00,12.30,14.00,14.30

STEM; Science (Fen)Technology (Teknoloji)Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik) sözcüklerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Okullarımız STEM eğitiminin öncülüğünü yaparken, tasarım ve üretim kavramını da birleştirerek STEM + A (Art) boyutuna taşımıştır. Bu sayede sanat, tasarım ve yaratıcılığı birleştirerek öğrencilerimizin projelerini ürüne dönüştürmelerini sağlamaktayız. STEM+A projeye dayalı, uygulamaya dönük, disiplinler arası bir eğitim yaklaşımını içeriyor. Düşündüğünü hayata geçiren, yenilikçi, yaratıcı, üretken bireyleri Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik ve Sanat bilimleri ile bütünleştirerek öğrencilerimizin tüm becerilerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Nesibe Aydın Okulları olarak son 3 yıldır tüm kampüslerimizde yaptığımız etkinliğimizi bu yıl ONLINE olarak gerçekleştiriyoruz.  Atölyelere Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokul öğrencileri katılabilir.

Tamamlanan Etkinliklerimiz

Antalya Kampüsü