24 Öğretmen Günü
2021 YKS Geleneksel Toplu Başarı

Kocaeli Kampüsü Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Nesibe Aydın Okulları (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Nesibe Aydın Okulları; Ankara, Konya, Antalya, Kocaeli, Mersin, Gaziantep ve Diyarbakır kampüsleriyle 8000'e yakın öğrenci - 1500'e yakın öğretmen ve yönetici kadrosu ile büyük bir ailedir.

Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına, İlkokul 1, 2, 3. ve 4.sınıflarına ön görüşme ile kontenjan dahilinde, öğrenci alınır. Ön görüşmelerimiz Ocak ayında başlar. İlkokul 1. sınıflarımızın kayıtlarında, öncelik Nesibe Aydın Ana Sınıfı öğrencilerine verilmekte, kalan kontenjanlar için ön görüşme ile dışarıdan öğrenci alınmaktadır.

Ortaokul (5, 6, 7 ve 8. sınıf olacaklar) ve  Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için, ŞUBAT ve MART aylarında  yapılan OKUL GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVLARIYLA, kontenjan dahilinde öğrenci alınır.

Sınavlarımızı geçemeyen öğrenciler kayıt yaptıramazlar.

Sınavlarımıza gününe katılamayan öğrenciler, TELAFİ sınavı talep edebilir. Telafi sınavları bursluluk sınavı kapsamında değerlendirilmez, sadece kayıt hakkı elde etmek için yapılabilir.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yahya Kaptan Mh. Şehit Ergün Köncü Sk. No:51 İzmit / Kocaeli
HARİTADAKİ YERİMİZ