24 Öğretmen Günü
2021 YKS Geleneksel Toplu Başarı

Yıldızlar Kampüsü Ön Kayıt ve Aday Öğrenci Kabul Süreci

Nesibe Aydın Okulları (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, Ortaokul, İlkokul, Anaokulu): verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır. Anaokullarımızda ve ilkokullarımızda yapılan çalışmalarıyla, Lisemizde uygulanan Uluslararası Bakalorya Diploma Programı’nın (IB DP) alt yapısı oluşturulmaktadır.

Nesibe Aydın Okulları; Ankara, Konya, Antalya, Kocaeli, Mersin, Gaziantep ve Diyarbakır kampüsleriyle 8000'e yakın öğrenci - 1500'e yakın öğretmen ve yönetici kadrosu ile büyük bir ailedir.

Ortaokul (5, 6, 7 ve 8. sınıf olacaklar) ve  Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi (9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için, ŞUBAT ve MART aylarında  yapılan OKUL GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVLARIYLA, kontenjan dahilinde öğrenci alınır.

Sınavlarımızı geçemeyen öğrenciler kayıt yaptıramazlar.

Sınavlarımıza gününe katılamayan öğrenciler, TELAFİ sınavı talep edebilir. Telafi sınavları bursluluk sınavı kapsamında değerlendirilmez, sadece kayıt hakkı elde etmek için yapılabilir.

Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için 0 850 733 1984 den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fatih Sultan Mah. Bağlıca Bulvarı No: 1/A Etimesgut - ANKARA

Haritada Yerimiz